Witte chocolademuffins

Preparation time
10 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
6 people
Meal course
Snack
Posted by
Posted on
Witte chocolademuffins

 

375 gram bloem

3 eieren

225 ml melk

4 tl bakpoeder

75 gram gesmolten boter

2 zakjes vanillesuiker

150 gram suiker

snufje zout

100 gram witte chocolade (gehakt of geraspt)

 

Zeef bloem met bakpoeder en met het met de suiker, zout en vanillesuiker. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinbakplaat in of doe er muffinvormpjes in. 

Met de melk met het ei en klop het een beetje los. Voeg toe aan het bloemmengsel en doe ook de gesmolten boter er bij. Roer met een vork of garde en laat het een beetje kloterig worden het beslag.

Schep dan de chocolade erdoor heen en schep de vormpjes vol.

Bak de muffins in 20-25 minuten gaar.

Versier daarna de muffins met gesmolten witten en/of bruine chocolade.

 

[Totaal: 7   Gemiddelde:  3.4/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!