- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
375 gram bloem
3 eieren
225 ml melk
4 tl bakpoeder
75 gram gesmolten boter
2 zakjes vanillesuiker
150 gram suiker
snufje zout
100 gram witte chocolade (gehakt of geraspt)
Zeef bloem met bakpoeder en met het met de suiker, zout en vanillesuiker. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinbakplaat in of doe er muffinvormpjes in.
Met de melk met het ei en klop het een beetje los. Voeg toe aan het bloemmengsel en doe ook de gesmolten boter er bij. Roer met een vork of garde en laat het een beetje kloterig worden het beslag.
Schep dan de chocolade erdoor heen en schep de vormpjes vol.
Bak de muffins in 20-25 minuten gaar.
Versier daarna de muffins met gesmolten witten en/of bruine chocolade.
Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 3.4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.