Turkamisu

Preparation time
30 mins
Cooking time
1 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Turkamisu

 

200 ml slagroom

200 ml creme fraiche

6 el poedersuiker

1 zakje klop fix

Half pakje  Turkse chocoladebiscuitjes

Half reepje witte chocolade

Half reepje melk chocolade

 

 Klop de slagroom stijf met de helft van de poedersuiker en klop fix. Klop dan de crème fraiche en de rest van de suiker erdoorheen. Bedek een schaal van 20×20 cm met aluminiumfolie. Bedek de bodem met een laag crème fraise en leg daarop een laag koekjes.

Dan weer crème, koekjes etc. Ga door tot de schaal vol is en eindig met een laagje crème. Rasp de chocolade en strooi over de bovenkant. Laat een nacht in de koelkast en snijd in stukken als straat.

 

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!