Truffel chocoladetaart (zonder likeur) (Judith’s Cake)

Preparation time
20 mins
Cooking time
1 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
250 gram
pure chocolade met meer dan 70% cacao
250 mililiter
slagroom (klop slagroom)
1 Eetlepel
Suiker
140 gram
koekjes (bastogne, oreo)
65 gram
gesmolten boter
1 handje vol
cacaopoeder
Truffel chocoladetaart (zonder likeur) (Judith’s Cake)

De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen).

[Total: 8   Average: 3.8/5]
  1. Verkruimel de koekjes en roer de gesmolten boter er door heen.
  2. Verdeel dit mengsel over de springvorm.
  3. Strijk glad, druk goed aan en zet het in de koelkast. (halfuurtje, uurtje)
  4. Smelt de chocolade au bain marie.
  5. Klop de slagroom stijf met de suiker.
  6. Voeg in 1 keer de chocolade toe, en blijf kloppen tot dat het vermengd is.
  7. Giet het mengsel in de vorm, laat de taart een nachtje opstijven in de koelkast.
  8. Haal uit de vorm en serveer met cacao erover.

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!