- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 19 June 2015
- 250 gram
- pure chocolade met meer dan 70% cacao
- 250 mililiter
- slagroom (klop slagroom)
- 1 Eetlepel
- Suiker
- 140 gram
- koekjes (bastogne, oreo)
- 65 gram
- gesmolten boter
- 1 handje vol
- cacaopoeder
De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen).
Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.8]
- Verkruimel de koekjes en roer de gesmolten boter er door heen.
- Verdeel dit mengsel over de springvorm.
- Strijk glad, druk goed aan en zet het in de koelkast. (halfuurtje, uurtje)
- Smelt de chocolade au bain marie.
- Klop de slagroom stijf met de suiker.
- Voeg in 1 keer de chocolade toe, en blijf kloppen tot dat het vermengd is.
- Giet het mengsel in de vorm, laat de taart een nachtje opstijven in de koelkast.
- Haal uit de vorm en serveer met cacao erover.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.