Triple chocolade muffins

Preparation time
15 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
5 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Triple chocolade muffins

 

250 gram bloem

100 gram suiker

2 eieren

Half zakje bakpoeder

1 tl vanillearoma

75 gram gesmolten boter

125 ml room

2 el cacao

Fijngehakte witte, pure en melkchocolade

Chocoladepasta

Meng bloem met suiker. Cacao en bakpoeder. Klop de eieren los met de room en vanillearoma en meng dit door de bloem. Voeg de gesmolten boter toe en meng dit kort met elkaar. Roer alles gewoon met een vork. Er moeten klontjes in het beslag blijven zitten anders worden de muffins te zwaar en compact.

Roer daarna de fijngehakte witte en melkchocolade erdoor. Schep 1 el beslag per muffinpapiertje en doe hierop een kleine tl chocoladepasta en hierop weer 1 el chocoladepasta. Druk er stukjes pure chocolade in en bak de muffins in een voorverwarmde oven op 180 graden voor 25 minuten lang.

[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!