- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 15 December 2018
200 gr kalfsgehakt..
500 ml homemade tomatensoep
1 el tomatenpuree..
1 ui grof gehakt..
2 t knoflook fijn gesneden..
Prei..
Wortel..
Knolselderij..
Bladselderij..
Lavas..
Knolvenkel..
De hoeveelheid groentes zijn na eigen smaak..
zeezout en heet paprikapoeder.
Peper ui de molen
1 tl venkelzaad
1/2 liter homemade kalfsbouillon
Olijfolie
Vermicelli
Kruid het gehakt..en maak kleine balletjes..
Fruit de ui, knoflook ,hete paprikapoeder en de tomatenpuree aan in olijfolie..
Doe gesneden en gewassen groentes erbij ..
Vul het op met de tomatensoep(sap)
en de bouillon..
Laat dit 15 minuten op matig vuur koken…
Doe dan de balletjes erbij en de vermicelli…
Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 2.9]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.