Stroopwafelcake

Preparation time
20 mins
Cooking time
60 mins
Difficulty
moeilijk
Serves
10 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Stroopwafelcake

 

 

200 gram roomboter op kamertemperatuur

150 gram suiker

50 gram bruine bastaardsuiker

4 eieren

200 gram bloem

Half zakje bakpoeder

1 tl kaneel

Snufje zout

Zakje kleine stroopwafeltjes

 

Mix de boter met de suiker romig en mix dan een voor een de eieren erdoor. Zeef bloem met bakpoeder en kaneel erboven en mix dit ook erdoor. Snufje zout erdoor mixen.

Breek of snijd een aantal van de stroopwafeltjes in kleine stukjes en roer dit door het beslag. Schep dit in een ronde vorm van 30 cm doorsnede of een rechthoekige bakvorm. Breek dan de overige stukken stroopwafel. Verdeel dit over de bovenkant en zet de cake in een koude oven. Zet dan de over aan op 175 graden en bak de cake in ongeveer een uurtje.

 

[Totaal: 2   Gemiddelde:  4.5/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!