- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 60 mins
- Difficulty
- moeilijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
200 gram roomboter op kamertemperatuur
150 gram suiker
50 gram bruine bastaardsuiker
4 eieren
200 gram bloem
Half zakje bakpoeder
1 tl kaneel
Snufje zout
Zakje kleine stroopwafeltjes
Mix de boter met de suiker romig en mix dan een voor een de eieren erdoor. Zeef bloem met bakpoeder en kaneel erboven en mix dit ook erdoor. Snufje zout erdoor mixen.
Breek of snijd een aantal van de stroopwafeltjes in kleine stukjes en roer dit door het beslag. Schep dit in een ronde vorm van 30 cm doorsnede of een rechthoekige bakvorm. Breek dan de overige stukken stroopwafel. Verdeel dit over de bovenkant en zet de cake in een koude oven. Zet dan de over aan op 175 graden en bak de cake in ongeveer een uurtje.
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.