Soesjes…gevuld met slagroom en aardbeien..

Preparation time
10 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Soesjes…gevuld met slagroom en aardbeien..
125 gram bloem gezeefd
125 ml melk
125 ml water
130 gram roomboter
5 eieren
Snufje
Doe water, melk en boter in een pannetje en breng het aan de kook, zodra het kookt haal je de pan van het vuur. Roer de gezeefde bloem en het zout met een garde door het mengsel. Zet het vuur laag en blijf even roeren tot de massa goed gaar is .Het moet een droge en glanzende bol deeg worden die loslaat van de bodem. Neem het pannetje nu van het vuur en roer de deeg met een spatel door. Voeg daarna de eieren stuk voor stuk toe en blijf goed roeren.
Vul de deeg in een grote spuitzak met een groot mondstuk…

Spuit de soesjes op een met bakpapier beklede bakplaat. 

Bak de soesjes in 15-20 minuten goudbruin op 200 graden. 

Ik heb de soesjes deze keer met slagroom en aardbeien gevuld..

[Totaal: 9   Gemiddelde:  4.1/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!