- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 28 February 2018
1/2 fles pompoen
1 wortel
1/2 knolvenkel
1 rode ui
1 zoete aardappel
Peterselie
Koriander
4 teentjes knoflook
1 stuk verse gember 3 cm
1 tl verse kurkuma fijn gemalen
1 tl mosterd
Zeezout
Peper uit de molen
Olijfolie
1 el Appelazijn
1,5 l kruidenbouillon (homemade)
Fruit eerst de ui, knoflook, gember, kurkuma en mosterd aan …
Doe de klein gesneden en gewassen groenten erbij…
Roer alles om en vul het op met
de bouillon…
Pureer de groenten als ze zacht zijn gekookt in de blender…
Giet ze terug bij de bouillon en laat het even opkoken …
Breng het verder op smaak met wat extra goede olijfolie..,
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.