- Preparation time
- 60 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 28 November 2015
100 g griesmeel fijn
400 g duits tarwemeel type 1050
15 g gist
1 tl honing
1 tl zeezout
1 el ghee
320 ml koud water
Zaden….
Zonnebloem,pompoen,sesam,lijnzaad..grof zout..
Bakpapier
Bakplaat
Water
Oven voorverwarmen op 250 graden
Baktijd 30 minuten
Vermeng alle ingrediënten en kneed met de kneedmachine 10 minuten een zachte deeg..
Maak een plat brood en leg deze op de bakplaat..
Vet de bovenkant in met zachte roomboter of ghee…
En verdeel de zaden overheen..druk ze iets in het brood.
Laat het brood 50 minuten rijzen..
Spuit goed water overheen en bak het brood…lekke krokant aan de buitenkant en van binnen luchtig en zacht..
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.