Pizza broodjes met verschillende vullingen

Preparation time
60 mins
Cooking time
25 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
5 people
Meal course
Lunch
Posted by
Posted on
Pizza broodjes met verschillende vullingen

Pizza broodjes gevuld met verschillende sauzen en kazen ….

Voor de deeg…
800 gram speltbloem bio
1/2 klontje gist
1 tl honing
2 tl zeezout
2 el olijfolie
600 ml water…
Verroer de gist en de honing in het water…even een paar minuten laten rusten
Doe het olijfolie en het bloem met het zout erbij…
Meng alles goed door elkaar..
Kneed nu de deeg met de machine 7 minuten..
Als de deeg wat plakkerig is gewoon wat extra meel door heen kneden…
Doe de deeg op de werkplank en kneed deze nog eens goed met de hand door..
Verdeel de deeg in een aantal bolletjes…he kunt ook kleine of grote pizza’s ervan maken…
De deeg na het vullen 45 minuten laten rijzen…
Vulling …..
# homemade ajvar en sambal….olijven ,ansjovis,kappertjes,
Kazen ….parmezaan , pecorino en een oud gerijpte berg kaas….maar je kunt zelf nemen wat je lekker vind….
Tomaten/ aubergine saus….
Je kunt verschillende vullingen nemen …
Alle vullingen met sauzen zijn homemade…en makkelijk zelf te maken…
Als de broodjes gevuld zijn met knoflook/olijfolie bestrijken en kaas overheen strooien…
Bakken in de voorverwarmde  oven op 220 graden….20 minuten …gevuld brood iets langer bakken…
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!