- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 19 June 2015
- 1 stuks
- INGREDIËNTEN DEEG
- 1000 gram
- meel
- 150 gram
- Suiker
- 100 mililiter
- melk
- 2 stuks
- eieren
- 150 mililiter
- olie
- 1 theelepel
- Zout
- 1 theelepel
- Gist (beetje)
- 500 gram
- Roomboter
- 1 stuks
- INGREDIËNTEN VULLING
- 10 stuks
- Chocoladereepjes (je hebt speciale voor Petit pain) > (Aantal hangt af van de hoeveelheid broodjes die je maakt)
- 1 stuks
- INGREDIËNTEN VERSIERING
- 250 gram
- Poedersuiker
De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen).
Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.5]
- Rol het nu uit tot een grote vierkant, en vouw het 2 maal naar het midden toe, en rol het weer uit, herhaal dit proces 4 keer.
- Rol het nu uit, en snij er verticale lijntjes in, pak een plakje en leg in het midden een reepje chocolade rol het op,
- zorg dat het uiteinde aan de onderkant zit zodat je het niet ziet, laat het nu rustig rijzen, totdat het deeg verdubbeld is, als je het te vroeg in de oven doet komen ze niet mooi. Kluts een ei met een kleine theelepel koffie en besmeer hiermee de petit pains, doe het nu in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 30 minuutjes, het moet heel rustig gaan.
- Bestrooi ze daarna met poedersuiker.
- Weetje: ze nemen erg veel tijd in beslag, maar dat is het zeker waard.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.