- Preparation time
- 30 mins
- Cooking time
- 50 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
100 gram bloem
100 gram suiker
100 gram boter op kamertemperatuur
2 eieren
Geraspte schil van 1 citroen
Snufje zout
De Kruimels:
1 blikje perziken
125 gram koude boter
180 gram bloem
120 gram suiker
Poedersuiker voor de garnering
Wrijf voor de kruimels de boter, bloem en suiker door elkaar tot er kruimels ontstaan. Snijd de perziken in schijfjes en meng het met wat bloem. Mix de boter met de suiker voor het deeg door elkaar. Mix dan de eieren erdoor en voeg de bloem, citroenschil en zout toe. Mix dit tot een mooi dik beslag. Doe dit beslag in een ingevette springvorm van 24 cm en leg hierop de perzikschijfjes. Bestrooi met de kruimels en bak op een voorverwarmde oven op 160 graden in ongeveer 50 minuten gaar. Bestrooi met poedersuiker na het bakken.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.