- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 27 December 2016
Pastagerecht
200 gram lams gehakt
1 ui klein gesneden
5 teentjes knoflook fijngehakt
2 cm gember fijn gesneden
5 el olijfolie
Zeezout
1 el Paprikapoeder
1 tl komijn
1/2 liter homemade tomatensaus met kruiden
2 el chilisaus
1 bosje basilicum
4 slalotjes
1 paprika rood, geel ,groen en of oranje
1/2 courgette
1 wortel ( van deze groenten heb ik pakjes in de zomer gemaakt en ingevroren..en nu gebruikt)
1 liter bouillon
Pasta naar keuze…
Fruit de knoflook aan in olijfolie,maar niet bruin laten worden..
Doe het gehakt erbij en roer het om…
Laat het even bakken…
Doe nu de uien en de gember erbij
Bak het even mee…
Doe de groenten erbij en vul het op met de tomatensaus…
Doe de kruiden en specerijen erbij….
De pasta even onder de kraan afspoelen en door het groentemengsel roeren..
Opvullen met de bouillon…
Heel even opkoken en dan op een laag vuur laten garen…
Als het gerecht klaar is nog eens extra olijfolie onderroeren…
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 1.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.