- Preparation time
- 35 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 24 July 2016
Paprika salade
Spoel de paprika’s goed af onder de kraan…
Leg ze op een bakplaat …
Rooster de paprika tot de huid begint te rimpelen
Zet ze even aan de kant en bedek ze met folie..
Als ze afgekoeld zijn kun je het velletje er zo van afhalen..
Verwijder de zaadjes en bewaar het vocht dat van de paprika’s afkomt…
Snijd de paprika in kleine stukken…
Pers 2 teentjes knoflook
Het vocht van de paprika die je hebt bewaard
Zeezout
5 takjes fijngehakt peterselie,
2 el olijfolie
1 el citroensap…
Vermeng dit alles met de paprika…
Zet ook deze weer in de koelkast voor een aantal minuten…
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.