paprika jam pittig

Preparation time
60 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Voorgrecht
Posted by
Posted on
paprika jam pittig
10 rode paprika’s zonder zaadjes
6 rode pepers zonder zaadjes
300 gram suiker
350 ml witte balsamico azijn of
350 ml appelazijn…kan ook half om half..
1 1/2 pakje pectine
Hak de paprika en de pepers fijn in de keukenmachine..
Roer de suiker en azijn in een pan door elkaar en verhit de azijn tot de suiker in gesmolten.
Voeg de paprika’s toe en breng het geheel aan de kook. Laat het 25 minuten sudderen..
Roer de pectine door het mengsel en breng het weer aan de kook..maar laat het nu voor de helft inkoken..
Giet het mengsel  in steriele potjes en draai de deksel erop…
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3.7]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!