Panna cotta met aardbeien saus

Preparation time
5 mins
Cooking time
180 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
4 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Panna cotta met aardbeien saus

300 ml kookroom. 200ml melk. 2 theelepeltjes vanillearoma. Warm laten worden en dan 2 eetlepels suiker toevoegen. Langzaam aan de kook laten brengen en 2 a 3 minuten op half vuur laten koken. Gas uitzetten en 1 zakje(10g) gelatine of 4 gelatineblaadjes toevoegen. Blijven roeren totdat alles is opgelost. Glaasje schuin in een bakblik en de panna cotta inschenken. Ongeveer 4 uur in de koelkast totdat de panna cotta stijf word. Ondertussen de aardbeiensaus maken. Aardbeien met een heel klein beetje water en na smaak suiker toevoegen. Verwarmen in een pannetje. Alles tot puree mengen met een staafmixer. Af laten koelen en over de panna cotta schenken.

[Totaal: 3   Gemiddelde:  3.3/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!