- Preparation time
- 5 mins
- Cooking time
- 180 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 24 June 2020
300 ml kookroom. 200ml melk. 2 theelepeltjes vanillearoma. Warm laten worden en dan 2 eetlepels suiker toevoegen. Langzaam aan de kook laten brengen en 2 a 3 minuten op half vuur laten koken. Gas uitzetten en 1 zakje(10g) gelatine of 4 gelatineblaadjes toevoegen. Blijven roeren totdat alles is opgelost. Glaasje schuin in een bakblik en de panna cotta inschenken. Ongeveer 4 uur in de koelkast totdat de panna cotta stijf word. Ondertussen de aardbeiensaus maken. Aardbeien met een heel klein beetje water en na smaak suiker toevoegen. Verwarmen in een pannetje. Alles tot puree mengen met een staafmixer. Af laten koelen en over de panna cotta schenken.
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 3.2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.