- Preparation time
- 30 mins
- Cooking time
- 50 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 6 August 2015
3 eieren
150 gram suiker
150 gram bloem
100 gram gesmolten boter
1 zakje vanillesuiker
1 zakje bakpoeder
Voor de ananas laag:
3 el suiker
1 groot blik ananas ringen
8 rode gekonfijte kersen
Verwarm de oven voor op 160 graden. Mix de eieren met de vanillesuiker en suiker schuimig. Mix de gesmolten boter erdoor en ook de bloem en bakpoeder. Neem een bestillablik en vet die heel licht in.
Strooi hierin de 3 el suiker. Leg hierop de ananasringen en leg in elke opening een gekonfijte kers. Giet het beslag hier overheen en verdeel gelijkmatig.
Bak de cake in ongeveer 40 minuten tot hij goudbruin is aan de bovenkant. Laat de cake afkoelen en draai hem daarna om in een bord. Mocht de cake niet goed gaar zijn dan kan je hem nog eventjes 10 minuten bakken in de oven nadat hij is omgedraaid.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.