- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 4 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 13 April 2019
1 glas Amandelen
1 glas walnoten
1 /2. glas cashewnoten
1/2 glas pindas
1 el lijnzaad
Handjevol rode grote rozijnen
Handjevol witte rozijnen
Handjevol cranberry’s
8 -10 dadels
Gedroogde aardbeien (homemade en hoeft niet perse maar maakt meer zoet )
Honing zoveel nodig en naar eigen smaak..
1 tl kaneel
1/2 tl zwarte zaadjes
1 snufje zeezout
1/4 reep pure chocolade 70/80%
2 grote glazen hele bio havervlokken
1 el gemalen gom maar hoeft niet perse.. ipv kun je wat meer honing nemen..
rooster de haverblokken in de oven of in een koekenpan zonder vet.. ze moeten knapperig zijn maar niet bruin..
Dus goed blijven omroeren ..
Laat ze afkoelen..
Alle ander ingrediënten in de keukenmachine malen / hakken ..meng daarna de havervlokken onder zodat alles een kleverige compacte massa word..vul de massa in een schal en druk het stevig aan .. zet het in de koeling voor 1 uur en snijd dan repen van gewenste dikte..
Je kunt deze repen in een bakje in de koelkast best lang bewaren..
Ik heb geen suiker aan toe gevoegd ..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.