- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
250 gram bloem
5 el suiker
1 Zakje bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
1 ei
200 ml melk
80 gram gesmolten boter of olie
Handje chocolade vlokken
Amandelschaafsel
Meng de bloem met bakpoeder, suiker, vanillesuiker en voeg dan het losgeklopte ei, de meld en de boter of olie toe.
Meng snel tot een beslag. Voeg tenslotte de vlokken toe en schep in de muffinvorm tot ¾ vol.
Verdeel over elke muffin wat amandelschaafsel.
Bak de muffins op 200 graden voor 20 minuten goudbruin en laat ze daarna afkoelen.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 1]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.