- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 24 April 2016
1 aubergine
1 courgette
2 uien
1 rode paprika
1/2 venkel
3 teentje knoflook
2 grote tomaten
5 el olijfolie
1 el gedroogde tijm of de blaadjes van een aantal verse tijm takjes
Zeezout
Paprikapoeder
Koriander gestamd
1/2 chili.
1/4 l kruidenbouillon…
Snijd alle groentes in grove plakken/ stukken
De knoflook met de chili tijm zeezout en koriander stampen..
Verhit het olijfolie en bak eerst de uien aan ( ze zullen niet bruin bakken)
Doe de gestampte kruiden erbij en het paprikapoeder…
Meng het goed door elkaar…
Doe nu alle groenten erbij en de kruidenbouillon…
Laat het op een matig vuur 20 minuten garen…
Op laatst door de groenten nog wat extra tijm doorheen roeren…
Dit groente gerecht smaakt warm of koud of als bijgerecht bij vlees gewoon heerlijk…je kunt dit gerecht ook goed conserveren ….
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.