- Preparation time
- 30 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
500 gram aardappelen geschild en is stukken
1 ei
Zout en peper
1 geraspte ui
1 teentje geperste knoflook
½ tl paprikapoeder
½ tl komijn
Paar takjes verse gehakte peterselie en koriander
Bloem
Kook de aardappelen in water met zout. Zodra de aardappelen gaar zijn kan je ze fijn stampen. Meng het ei erdoor. Je krijgt zo een stevige puree, maak hem vooral niet te fijn en voeg geen vocht toe.
Fruit de ui met de knoflook en kruiden en voeg toe aan het aardappelmengsel. Meng goed door elkaar en laat dit afkoelen.
Maak dan van het mengsel koekjes vormen en bak ze in een laag olie aan beide kanten goudbruin.
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.