Maakouda

Preparation time
30 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Snack
Posted by
Posted on
Maakouda

 

500 gram aardappelen geschild en is stukken

1 ei

Zout en peper

1 geraspte ui

1 teentje geperste knoflook

½ tl paprikapoeder

½ tl komijn

Paar takjes verse gehakte peterselie en koriander

Bloem 

 

Kook de aardappelen in water met zout. Zodra de aardappelen gaar zijn kan je ze fijn stampen. Meng het ei erdoor. Je krijgt zo een stevige puree, maak hem vooral niet te fijn en voeg geen vocht toe.

 

Fruit de ui met de knoflook en kruiden en voeg toe aan het aardappelmengsel. Meng goed door elkaar en laat dit afkoelen.

Maak dan van het mengsel koekjes vormen en bak ze in een laag olie aan beide kanten goudbruin.

 

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!