- Preparation time
- 5 mins
- Cooking time
- 25 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Voorgrecht
- Posted by
- Posted on
- 20 May 2019
50 gr feta..
250 gr kwark..
100 gr homemade Bresso..( of 2 kuipjes kruidenkaas)
1 bolletje buffel mozzarella..
1 ei.,
Zout..(Wees zuinig met zout omdat feta en homemade Bresso ook al gezouten zijn..)
Peper..
Chili..
1/2 pakje bakpoeder..
1/4 bosje peterselie..
1 el roomboter..
50 ml olie..
50 ml melk..
140 gr bloem….
Vermeng alles heel goed ..
Klop het mengsel tot het een gladde beslag is..
Het beslag is dan luchtig maar nogal stevig..
Bekleed de bakplaat met bakpapier en verwarm de oven op 200 graden..
Maak gelijkgrote bolletjes , dit gaat prima met de ijsschep en zet deze op de bakplaat..
Laat wat ruimte tussen de bolletjes.. tijdens het bakken lopen ze iets uit..
Bestrijk de kwarkkoekjes voor het bakken met losgeklopt ei..
bak de koekjes 25 minuten..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.