Kruidenkwark

Preparation time
5 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
6 people
Meal course
Lunch
Posted by
Posted on
Kruidenkwark

 

500 gr volle kwark

400 ml volle griekse of turkse yoghurt

100 ml slagroom opgeklopt

Zeezout

Bieslook knoflook

Peper

 

Vermeng de kwark en de yoghurt ..

Doe zout en de kruiden erbij.,

( ik heb deze keer verse knoflook genomen ipv gedroogde

3 teentjes..

Op laatst de opgeklopte slagroom onder roeren ..

Heerlijk op crackers, brood maar ook bij gekookte aardappel in schil ..doe je wat mais en andere groentes en of gerookte zalm erbij dan heb je lekkere

Kumpir  ..

 

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!