Kiprollad gevuld

Preparation time
15 mins
Cooking time
30 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
2 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Kiprollad gevuld

Kiprollade gevuld

Neen een heel kipfilet
Spoel deze af onder de kraan en dep ze droog..
Snijd het filet in de dikte door midden ..
Klop het even iets plat
Neem 1/4 kipfilet of 1 kippendij en
2 teentje knoflook
1/2 chilipeper
De blaadjes van 6 stengel koriander
Zout en peper
1 ijsklontje
Doe dit alles in de keukenrobot en maak het heel fijn….
Bestrijk het dik op de filets en rol deze strak op..
Leg ze op de naad…op plastiek folie ( doorzichtig)en laats ze in de koeling 10 minuten rusten..
Breng ruim water aan de kook…
Rol de rollade nu met folie nog eens ins in aluminium folie en sluit de einden heel goed
Zodat er geen water in kan komen..
Leg de rollades in het water en laat het op lagere temperatuur 25 minuten koken…
Haal de rolladen uit het water en verwijder de folie..
Verhit in een koekenpan roomboter en olijfolie…
Voeg daar zout en peper aantoe  ….
Bak de rollades rondom lichtbruin…
[Totaal: 4   Gemiddelde:  3.3/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!