- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 10 September 2017
Kiprollade gevuld
Neen een heel kipfilet
Spoel deze af onder de kraan en dep ze droog..
Snijd het filet in de dikte door midden ..
Klop het even iets plat
Neem 1/4 kipfilet of 1 kippendij en
2 teentje knoflook
1/2 chilipeper
De blaadjes van 6 stengel koriander
Zout en peper
1 ijsklontje
Doe dit alles in de keukenrobot en maak het heel fijn….
Bestrijk het dik op de filets en rol deze strak op..
Leg ze op de naad…op plastiek folie ( doorzichtig)en laats ze in de koeling 10 minuten rusten..
Breng ruim water aan de kook…
Rol de rollade nu met folie nog eens ins in aluminium folie en sluit de einden heel goed
Zodat er geen water in kan komen..
Leg de rollades in het water en laat het op lagere temperatuur 25 minuten koken…
Haal de rolladen uit het water en verwijder de folie..
Verhit in een koekenpan roomboter en olijfolie…
Voeg daar zout en peper aantoe ….
Bak de rollades rondom lichtbruin…
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.