- Preparation time
- 40 mins
- Cooking time
- 10 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 6 August 2015
Half pakje mihoen
1 ui
1 prei
1 zakje geraspte wortel
1 pak loempiavellen
Verse peterselie
Zout en peper
1 bouillonblokje kip
2 kipfilet in kleine blokjes
Papje van bloem en water om dicht te plakken
Olie om te frituren
Bak de kipblokjes met zout, peper en het bouillonblokje gaar. Voeg gesnipperde ui, preiringen, wortelrasp toen en bak het kort. Voeg de peterselie toe en laat dit even bakken. Maak de mihoen volgens de verpakking en laat dit uitlekker en knip ze in stukjes.
Haal de kip en groenten uit de pan en meng dit met de mihoen. Meng het even goed door elkaar en laat dit in de koelkast verder afkoelen.
Neem een loempiavel en leg daar de afgekoelde vulling op en rol dit samen tot een loempia.
Frituur de loempia’s nu in hete olie. Je kan de loempia’s ook invriezen in een zakje. Als je de loempia’s wilt frituren nadat je ze hebt bevroren in de vriezer moet je ze niet laten ontdooien anders gaan ze barsten.
Lekker serveren met chilisaus.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.