- Preparation time
- 60 mins
- Cooking time
- 45 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 8 March 2016
Kip schoonmaken en apart leggen.
In grote kom
Daar 1 grote gesnipperde ui in. 2/4 teentjes knoflook. Verse koriander
Zout
Paprikapoeder
Komijn
Saffraan
Peper
Gemberpoeder
Olijfolie/zonnebloemolie
Dit mengen met wat citroensap erbij.
Kip met de kruiden en olie van binnen en buiten insmeren en goed laten intrekken.
Rijst koken en de kip ermee vullen
Pak een grote pan. 1 grote gesnipperde ui in met wat knoflook. kip erbij om en om bakken en dan water erbij, Laten koken.
Dan op bakplaat of ovenschaal leggen.
Goudbruin laten worden.
In de pan de saus laten inkoken en olijven erbij.
Als de saus genoeg is ingedikt proeven en bij te zout water erbij.
Kip op bord. Eromheen saus met olijven.
Eet smakelijk ?
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.