- Preparation time
- 40 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 31 August 2015
Kidneybonen met rijst ..en gebakken kipfilet
200 gram geweekte kidneybonen of bruine bonen
1 handjevol rode linzen
1 ui gesnipperd
3 teentjes knoflook klein gehakt
3 etl ghee
1 tl komijn
3 takjes peterselie
3 takjes koriander
1 etl tijm
2 wortelen
1/2 paprika groen
1/2 paprika rood
1 hete peper
1 tomaat
Zeezout
Kook de bonen bijtgaar ..
Snijd alle groenten klein..
Bak de ui en de knoflook in de ghee iets aan…
Voeg de groenten aan toe.
Roer het om en laat het even op een matig vuur bakken..
Doe nu de bonen met het vocht erbij en zet het vuur laag..
Voeg de specerijen aan toe en de linzen..
Peterselie en koriander en tijm de laatste paar minuutjes aan toevoegen en iets laten inkoken…
Serveer het bonengerecht met rijst witlof salade en gebakken kipfilet..
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 2.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.