Kersen Tiramisu

Preparation time
20 mins
Cooking time
180 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
6 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Kersen Tiramisu

 

1 pak lange vingers

250 gram bakje mascarpone

200 ml slagroom

1 zakje vanillesuiker

2 el suiker

1 zakje klop fix

1 kopje chocolademelk

1 blik vlaaivulling kersen 

 

Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en klop fix. Klop de mascarpone los met de suiker en meng het door de slagroom heen tot je een egaal mengsel krijgt. Dop de lange vingers in de chocolade melk en leg ze op de bodem van een schaal. Smeer hierover de room. Dan weer een laagje lange vingers vervolgd door de room. Verdeel de vlaaivulling erover en strijk mooi glad. 

 

Laat de tiramisu dan ten minste 6 uur opstijven in de koelkast.

Je kan de tiramisu met elk gewenste topping besmeren zoals vlokken, chocolade schaafsel, kersen vlaaivulling en aardbeien.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!