- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 180 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
1 pak lange vingers
250 gram bakje mascarpone
200 ml slagroom
1 zakje vanillesuiker
2 el suiker
1 zakje klop fix
1 kopje chocolademelk
1 blik vlaaivulling kersen
Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en klop fix. Klop de mascarpone los met de suiker en meng het door de slagroom heen tot je een egaal mengsel krijgt. Dop de lange vingers in de chocolade melk en leg ze op de bodem van een schaal. Smeer hierover de room. Dan weer een laagje lange vingers vervolgd door de room. Verdeel de vlaaivulling erover en strijk mooi glad.
Laat de tiramisu dan ten minste 6 uur opstijven in de koelkast.
Je kan de tiramisu met elk gewenste topping besmeren zoals vlokken, chocolade schaafsel, kersen vlaaivulling en aardbeien.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.