Kameruner

Preparation time
15 mins
Cooking time
4 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
7 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Kameruner

450 gr bloem

1 klontje gist

100 gr kwark mager

6 el olie

50 ml lauwwarme melk

1ei

Msp. Zout

4 el suiker

 

Olie om te frituren

Poedersuiker voor de topping

 

Doe alle ingrediënten in de kom van de kneedmachine…

Kneed 8 minuten een soepele en zachte deeg …

De deeg komt helemaal los van de kom maar blijft wat plakkerig…

Laat de deeg 45 minuten rijzen..

 

Gebruik extra bloem om de deeg iets uit te rollen..

Snijd gelijk grote stukken welke vorm maakt niets uit … je kunt ook verschillende maken , maar let wel dat je gelijkgrote stukken zamen frituurt ..leg niet teveel in het olie zodat genoeg ruimte is om te frituren …

Doe de deksel op de pan tijdens frituren ..

De frituurtijd is 2 minuten op iedere kant..

Laat ze iets afkoelen en bestrijk ze met een poedersuiker glazuur..

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!