- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 180 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 13 March 2018
1 pot zure haring
Snijd de haring in kleine stukken
Augurken in plakjes en daarna in kleine stukken gesneden
Ui in fijne ringen gesneden
Dille
Room (ik neem gewone slagroom)
4 jeneverbessen
Neem een schaal en begin met augurken ui en dille , daarna de haring …
Ga zo door tot alles op is en giet dan de room overheen …
Dek het af met folie en zet het in de koelkast … na 24 uur kun je er genieten ..zelf vind ik het gerecht na 2 dagen in de koeling op zen lekkerst ..
Serveer in de schil gekookte aardappelen erbij of brood…
Je kunt ook stukjes appel en rode biet bij de haring doen .. dit is ook heel lekker en door de bietjes krijgt het gerecht ook een mooie rode kleur..
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 1]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.