- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 13 December 2018
4 kippendijen in blokjes gesneden…
1 grote ui..
3 t knoflook..
2 rode chilipepers in ringen gesneden ..
Gember fijn gehakt ..
Verse kurkuma fijn gehakt..,
1/2 mango in blokjes…
1/2 bosje koriander gehakt..
4 el arganolie of sesamolie ..
Zeezout
Peper uit de molen ( niet te veel)
1/2 pakje room of kokosmelk…
Maak van de arganolie ,zeezout,
Peper,kurkuma, gember, chili,knoflook een mengsel..
Doe de kip erbij en marineer het goed…
Dek het af met folie en zet het 1/2 uur in de koeling..
Verhit de wok..
Bak de kippen dijen rondom goed aan …
Laat de wok op hoog vuur staan..
Roer af en toe om …
Giet de room erbij en meng de mango doorheen…
Wil wat meer van het sausje die dan wat water erbij…en zet het vuur wat zachter..
Ook lekker bij de rijst..
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2.2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.