- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
500 gram kalfsvlees of lamsvlees
1 tl zout
1 tl zwarte peper
1 tl komijn
1 tl paprikapoeder
1 tl gedroogde basilicum
1 tl oregano
Snufje kaneel
4 el olijfolie
Saus:
250 ml Griekse yoghurt
Halve komkommer
1 tl citroensap
1 el olijfolie
Fijngehakte peterselie, dille en wat oregano
Zout
Snij het vlees in reepjes. Meng alle kruiden met de olijfolie en marineer hierin het vlees. Laat dit goed intrekken
Maak ondertussen de tzatziki door de komkommer te schillen, pitjes eruit halen en dan raspen. Knijp goed de vocht eruit en met dit met de yoghurt.. Voeg de olijfolie toe en breng op smaak met de kruiden en citroensap.
Bak het vlees goudbruin en gaar.
Serveer in een pitabroodje met ijsbergsla, tomaat en komkommer.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.