- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 60 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
1 hele kip in stukken of 4 kippenbouten
500 gram aardappelen, kruimelig
1 citroen in plakken
4 teentjes knoflook, fijn geperst
Zout en peper
Olijfolie
½ el tijm
½ el oregano
Schil de aardappelen en snij deze is grove stukken. Maak de kip schoon. Meng 3 el olijfolie met de knoflook, zout, peper, oregano en tijm.
Meng 2/3 met de aardappelen en 1/3 met de kip. Leg in een braadslede een bedek met aluminiumfolie. Bak de schotel in een voorverwarmde oven van 200 graden een half uur met folie en daarna nog een half uur zonder folie.
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 2.4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.