Glutenvrije pasta met zalm en kaas

Preparation time
5 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
1 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Glutenvrije pasta met zalm en kaas

https://youtu.be/KBDwyIKtj6w

Vandaag staat er een lekkere glutenvrije pasta op het menu met mozzarella en zalm.

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • Pak glutenvrije pasta / glutenfree pasta
  • Scheutje olie / oil
  • Halve ui / onion
  • 1 teentje knoflook / garlic
  • 150 gram zalm / salmon
  • 100 ml ongeklopte slagroom/kookroom / whipped cream
  • Zout/peper / salt/pepper
  • Gedroogde peterselie / parsley
  • Geraspte mozzarella / mozzarella 

Kook de glutenvrije pasta in ruim water.

Doe een scheutje olie in de pan en bak het uitje/knoflook. Vervolgens doe je de stukjes zalm erbij en dit bak je gaar. Doe wat zout, peper en gedroogde peterselie erbij. En de ongeklopte slagroom, laat dit verdikken en doe dan de mozzarella erbij.

 

[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!