- Preparation time
- 5 mins
- Cooking time
- 10 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 1 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 1 July 2018
Vandaag staat er een lekkere glutenvrije pasta op het menu met mozzarella en zalm.
Ingrediënten voor 1 persoon:
- Pak glutenvrije pasta / glutenfree pasta
- Scheutje olie / oil
- Halve ui / onion
- 1 teentje knoflook / garlic
- 150 gram zalm / salmon
- 100 ml ongeklopte slagroom/kookroom / whipped cream
- Zout/peper / salt/pepper
- Gedroogde peterselie / parsley
- Geraspte mozzarella / mozzarella
Kook de glutenvrije pasta in ruim water.
Doe een scheutje olie in de pan en bak het uitje/knoflook. Vervolgens doe je de stukjes zalm erbij en dit bak je gaar. Doe wat zout, peper en gedroogde peterselie erbij. En de ongeklopte slagroom, laat dit verdikken en doe dan de mozzarella erbij.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.