- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 7 November 2017
150 gr volkorenmeel
400 gr bloem
1 el gedroogde Gist
1 tl honing
1 tl zout
200 ml melk
150 ml water lauwwarm
3 el olie
Roer de gist in de melk/water mengsel en de honing
Voeg nu het meel zout en olie aan toe…
Kneed 10 minuten een zachte deeg
Vulling.,
1/2 kipfilet
1 ui fijn gesnipperd
2 teentjes knoflook geperst
1/4 bosje koriander fijn gehakt
1/2 paprika klein gesneden
1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl komijn
Zout
2 el olijfolie
Verhit de olieben bak het kipfilet
aan.doe de rest erbij en roer het om . Bak het een paar minuten tot het filet gaar is..
Laat het afkoelen…
Verdeel de deeg in 8 stukken
Rol deze uit en doe 2 el van de
Vulling op de deeg.. vorm deze nu en zet alle broodjes op de bakplaat die voorzien is net bakpapier…
Dek de broodjes af net folie en keg een theedoek overheen.
Laat ze nu 30 minuten rijzen…
Bestrijk ze met losgeklopt ei
en bak ze in de voorverwarmde oven op 200 graden 20 minuten
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.