Gevulde Aardappelen

Preparation time
20 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
4 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Gevulde Aardappelen

 

4 kruimige kokende aardappelen(middelgroot)

1 bekertje crème fraiche

Zout en peper

Gehakte basilicum

Geraspte kaars

Was de aardappelen goed maar schil ze niet. Leg de aardappelen op een stukje aluminiumfolie en bestrooi ze met zout en peper. Vouw de folie om de aardappel heen en leg ze dan een uur in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Als ze gaar zijn laat ze dan afkoelen.

Snijd de aardappelen dan in de lengte doormidden en schep voorzichtig de aardappelvulling eruit en laat de schil heel zodat je een soort schaaltje krijgt.

Meng de aardappelvulling met crème fraiche, basilicum en geraspte gaas en breng dit op smaak met de peper en zout.

Schep in de aardappelschil en zet dit geheel nog 15 minuten in de oven op 225 graden

 

[Totaal: 3   Gemiddelde:  4/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!