- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
4 kruimige kokende aardappelen(middelgroot)
1 bekertje crème fraiche
Zout en peper
Gehakte basilicum
Geraspte kaars
Was de aardappelen goed maar schil ze niet. Leg de aardappelen op een stukje aluminiumfolie en bestrooi ze met zout en peper. Vouw de folie om de aardappel heen en leg ze dan een uur in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Als ze gaar zijn laat ze dan afkoelen.
Snijd de aardappelen dan in de lengte doormidden en schep voorzichtig de aardappelvulling eruit en laat de schil heel zodat je een soort schaaltje krijgt.
Meng de aardappelvulling met crème fraiche, basilicum en geraspte gaas en breng dit op smaak met de peper en zout.
Schep in de aardappelschil en zet dit geheel nog 15 minuten in de oven op 225 graden
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.