- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 6 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 13 February 2018
300 gr kalfsgehakt
2 uien
1 t knoflook
1 ei
1 sneetje brood geweekt in melk of water en uitgeknepen ..
Koriander of peterselie
Zout
Peper uit de molen
Komijn
Gerookt paprikapoeder
Om te paneren …
Bloem
Ei
Paneermeel
Hak de uien en de knoflook fijn in de hakmolen …
Fruit deze in ghee of boter tot ze een bruine kleur hebben ..
Laat de uien afkoelen …
Hak de kruiden fijn en doe dit bij het gekakt …
Doe het ei, het brood en de specerijen erbij..
Op laatst de uitjes en dan alles goed door elkaar mengen..
Maak mooie ballen en paneer ze
Eerst door het bloem rollen, dan door het lis geklopt ei en op laatst door het paneermeel draaien…
Doe rijkelijk olie en ghee in de pan verhitten en bak de gehaktballetjes op beide kanten bruin…
Knapperig van buiten ,sappig aan de binnenkant..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.