ferrero Rocher cup cake

Preparation time
1 mins
Cooking time
1 mins
Difficulty
gemiddeld
Serves
1 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on

Benodigdheden voor Cup cakes:

125 gr bloem

180ml olie

1 theelepel bakpoeder

Halve theelepel zout

65gr cacao

120 ml karnemelk

1ei

1theelepel vanille extract

12 gevroren ferrero roches

 

Topping :

125gr poedersuiker

110 gr ongezouten zachte boter

60 gr crème cheese

75gr Nutella

2eetlepels cacao

110gr pure chocolade

Mespuntje zout en halve theelepel vanillesuiker .

 

Bereiding :

Verwarm de oven op 180 gr

En vul de cupcake plaat met de papierenvormpjes

Doe in een kom de bloem ,suiker ,cacao bakpoeder en zout en meng alles door elkaar .

Doe in een andere kom de olie ,ei ,vanille-essence en karnemelk en mix alles op middenstand goed en doe daarna de droge ingrediënten erbij mix goed samen en vul de vormpjes voor 2derde met het beslag zet de ingevroren ferrero s in het midden en maak af met de rest van het beslag ,bak de cupcakes in 20a 25 min haal uit de oven en laat goed afkoelen.

 

Voor de topping:

Smelt de chocolade en laat afkoelen ,

Mix in een kom de poedersuiker samen met de boter luchtig en voeg de crème cheese erbij meng goed samen en doe daarna de rest van de ingrediënten erbij en mix nog een keer goed door zet even weg in de koelkast voor ongeveer 15 min . Als de cupcakes goed zijn afgekoeld dan kan je ze versieren met de topping en een extra ferrero roche erboven op .?

 

 

[Totaal: 3   Gemiddelde:  4/5]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!