- Preparation time
- 1 mins
- Cooking time
- 1 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 1 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 14 September 2015
Benodigdheden voor Cup cakes:
125 gr bloem
180ml olie
1 theelepel bakpoeder
Halve theelepel zout
65gr cacao
120 ml karnemelk
1ei
1theelepel vanille extract
12 gevroren ferrero roches
Topping :
125gr poedersuiker
110 gr ongezouten zachte boter
60 gr crème cheese
75gr Nutella
2eetlepels cacao
110gr pure chocolade
Mespuntje zout en halve theelepel vanillesuiker .
Bereiding :
Verwarm de oven op 180 gr
En vul de cupcake plaat met de papierenvormpjes
Doe in een kom de bloem ,suiker ,cacao bakpoeder en zout en meng alles door elkaar .
Doe in een andere kom de olie ,ei ,vanille-essence en karnemelk en mix alles op middenstand goed en doe daarna de droge ingrediënten erbij mix goed samen en vul de vormpjes voor 2derde met het beslag zet de ingevroren ferrero s in het midden en maak af met de rest van het beslag ,bak de cupcakes in 20a 25 min haal uit de oven en laat goed afkoelen.
Voor de topping:
Smelt de chocolade en laat afkoelen ,
Mix in een kom de poedersuiker samen met de boter luchtig en voeg de crème cheese erbij meng goed samen en doe daarna de rest van de ingrediënten erbij en mix nog een keer goed door zet even weg in de koelkast voor ongeveer 15 min . Als de cupcakes goed zijn afgekoeld dan kan je ze versieren met de topping en een extra ferrero roche erboven op .?
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.