- Preparation time
- 50 mins
- Cooking time
- 50 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 4 September 2016
200 gram erwten,
1grote ui gesneden,
2 teentjes knoflook geperst of fijngehakt ,
olijfolie
1 stang prei gesneden,
1 stang prei gesneden,
2 wortelen ,
1/4 knolselderij , selderij blad,
3 aardappelen klein gesneden..
3 aardappelen klein gesneden..
zout,komijn,gemberpoeder, 1/2 chili of poeder…
1/2 kilo kalfsvlees met bot
1/2 kilo kalfsvlees met bot
homemade bouillon kruiden…
Spoel de erwten af en kijk of er geen steentjes in zitten.
Fruit de ui en de knoflook in olijfolie licht aan.
Doe de erwten erbij en roer het om ,doe nu de groenten ,de specerijen en het afgespoelde vlees erbij. Vermeng 2el. Kruidenbouillon met 1 liter warm water en doe het bij de rest.
Kook alles 40 minuten …breng de erwtensoep op smaak met wat extra olijolie….
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 3.2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.