- Preparation time
- 35 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 4 July 2015
1 dorade middelgroot
1 ui in ringen gesneden
1 grote tomaat in plakjes gesneden
1 courgette middelgroot
paprika root en groen
1 kleine zoete aardappel in plakken gesneden
3 aardappelen in plakken gesneden
koriander
zeezout
viskruiden
200 ml kruide bouillon
1 el chili saus
maak de dorade schoon en kruid deze met viskruiden , de buiten en binnenkant.
vul de dorade met ingelegde citroen.en koriander
doe olie in een ovenschaal en stapel de groentes …begin met de uien,tomaat ,aardappelen en courgette ..
doe de koriander erbij en de chilisaus,
leg de dorade op de groenten en doe daar nog wat chilisaus eroverheen…
vul het op met de bouillon…
zet het in de voorverwarmde oven voor 1 uur…op 200 graden
Click to rate this post!
[Total: 11 Average: 3.9]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.