Crepes (Si Ka)

Preparation time
10 mins
Cooking time
1 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
5 people
Meal course
Ontbijt
Posted by
Posted on
2 handje vol
eieren
250 mililiter
melk
1 Eetlepel
boter
100 gram
bloem
1 handje vol
vanille suiker
1 kneepje
Zout
1 Eetlepel
Suiker
1 Eetlepel
oranjebloesemwater (hoeft niet persé)
Crepes (Si Ka)

De recepten zijn oorspronkelijk niet van mijzelf, sorry als er iets afwijkt (voorbereidingstijd, baktijd, aantal personen). 

Let op: geen baktijd, enkel 1 uur in de koelkast!

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 3.8]
  1. Mix de eieren, melk en de eetlepel boter (laat de boter smelten in de magnetron) en mix alles goed..
  2. Voeg de zout, suiker, vanillesuiker en oranjebloesemwater toe en mix weer even.
  3. Als laatste de meel en weer goed mixen.
  4. Laat het een uur rusten in de koelkast.
  5. Verwarm een koekenpan met antibaklaag.
  6. Smeer de pan goed in met beetje boter
  7. Doe er 1 soeplepel beslag in en draai met je pan tot het beslag over de hele pan is verdeeld.
  8. Dan bak je ze aan beide kanten op een middelmatige vuurtje heel lichtbruin
  9. Tip: serveer warm met lekkere gesmolten chocolade, een bolletje ijs of heerlijk vers fruit.

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!